show

A Kiválasztott

9 990 Ft

Elfogyott

Kategória: SKU: J-001

Leírás

Mi az A Kiválasztott?

Az elvetemült boszorkányok és varázslók mágikus kártyajátéka!
Egy eredeti játék, amelyben szórakoztató, komikus helyzeteket teremthetsz a varázsvilág-beli barátaiddal, és még egy Comiculissimus sem kell hozzá!

Hogy működik a játék?

A Prefektus felolvas egy kérdést, amire rajta kívül minden játékos lerak a saját paklijából egy szerinte odaillő, humoros választ. A prefektus utána kiválasztja a számára legviccesebbnek ítélt, kedvenc kártyáját az asztalra lerakottak közül, és az a játékos lesz A Kiválasztott, akinek a kártyáját választotta. Ez a játékos megkapja a kérdés kártyát, azaz egy Galleont, amely a kártya hátoldalán található. Minden körben kap valaki egy Galleont, és a játék addig tart, amíg valaki össze nem gyűjt tizenkettőt. Azonban vigyázz, más játékosok megpróbálhatják különböző varázslatos csínyekkel elcsalni az érméidet!

Különböző bájitalkártyák és mágikus lények segítik illetve akadályozhatják a játékmeneted, csak figyelj rá, hogy jókor és megfelelő taktikával használd őket! Megannyi szórakoztató segítség, ártás, rontás, bűbáj és varázslény mellett találkozhatsz még különleges, paklinként összesen csak egyszer szereplő kártyákkal is!

Kipróbálnád? Kattints ide egy próbajátékért!

Kinek szól A Kiválasztott?

Rajongóknak
A játékot Harry Potter rajongók találták ki rajongóknak. Viszont a viccek megértéséhez nem kell kívülről fújni a könyveket vagy az összes filmet látni.
Minimum 4 játékosnak
Ez a játék a többi Harry Potter rajongó barátoddal játszva a legjobb. Szervezz 4-8 fős partikat a legjobb játékélményért!
16+ életkor!

Figyelem! A játékban rengeteg vicces, pimasz, pajzán kártyalap is van, így szigorúan csak 16 éven felülieknek ajánljuk!

Az előrendelési akció 2020. 02. 29-én lezárult. Az előrendelt termékeket a játék hivatalos kiadása előtt egy héttel adjuk fel a rendelés során kiválasztott szállítási módon, 2020. március utolsó hetében. Az előrendelési időszak lejárta után a termék a készlet erejéig még elérhető lesz, azonban az már csak áprilisban kerül feladásra.

Ha a Kiválasztottat az aktuálisan futó Zöld-Ezüst Kígyó Mystery Boxszal együtt rendeled, extra kedvezmény jár!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„A Kiválasztott” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük