Kollekciók

Itt megtekintheted a különböző kollekcióinkat, illetve olvashatsz születésük körülményeiről.

Creative Wizardry

A Creative Wizardry kollekció elsősorban azzal a céllal jött létre, hogy olyan egyedi, varázslatos ötletekkel állhassunk elő, amik nem kötődnek szorosan és kizárólagosan egyetlen fandomhoz sem, mégis mindenki megtalálja benne azt a nosztalgiát, amit a kedvenc mágikus világainak olvasása vagy nézése közben érez.

Legyen az egy bögre, egy táska, egy különleges notesz, a Creative Wizardry kollekcióban reményeink szerint Te is megtalálod majd azt, ami visszarepít a kedvenc világaidba!

Idegállapoto$ Cicu$$

Cicu$$ egy életérzés, amit akkor volt szerencsém megfigyelni, mikor egy barátnőm rendkívül aranyos, de ugyanakkor roppant neurotikus macskájával találkoztam. Két óra az idegállapotok között, és mire hazaértem, Cicu$$ ötlete máris körvonalazódott a fejemben. 100% koncentrációjú, higítatlan Cicu$$ Tra$hkontent!

Politically Questionable

A kollekció létrejöttének ars poeticája az alábbi párbeszéd volt;

“- Nem lesz ez túl erős humor?
– Ugyan, dehogy!”

Így jöttek létre azok a termékek, amelyek szarkasztikusak, esetleg néha szemöldököket megemelésre késztetőek, talán elgondolkodtatóak is.

Néhány termék a kollekcióból

A kollekció jelenleg még bővítés alatt van, így nem tettük még elérhetővé mint együttes termékcsoport.

Minanimal

A Minanimal (minimal + animal) kollekció lényege a komplex természeti formák minél kevesebb egységre lebontása minimalista stílusban, vonalrajzokban és egyszerű formákra bontva ábrázolva a környezetünkben élő különböző állatokat.

Néhány termék a kollekcióból

A kollekció jelenleg még bővítés alatt van, így nem tettük még elérhetővé mint együttes termékcsoport.